• home
  • Actueel
  • KLC ledenstemming over principeakkoord salariëring Cabine Supervisor geopend

KLC ledenstemming over principeakkoord salariëring Cabine Supervisor geopend

2 aug. 2022
Vanmiddag om 12:00 zijn de digitale stemlinks verzonden naar alle KLC-leden van de VNC. De stemming over het KLC principeakkoord omtrent de salariëring en compensatie van de Cabin Supervisor is daarmee van start gegaan. Via de stemlink die je van Inkesta in de mail ontvangt, kun je als VNC-lid jouw stem uitbrengen tot woensdag 10 augustus, 12:00 uur. De uitslag zullen wij na sluiting van de stemming zo snel mogelijk communiceren.

Omdat dit principeakkoord een wijziging van de cao betreft, wordt deze ter stemming gebracht onder alle VNC KLC leden.
Vooraf aan deze digitale stemming hebben we voor alle leden een aantal (digitale) infosessies gehouden om dit principeakkoord toe te lichten en vragen van deelnemers te beantwoorden. Ook voor de komende dagen en volgende week staan er nog een aantal infosessies gepland.
De uitgebreide uitleg over het principeakkoord hebben jullie eerder al in jullie mailbox ontvangen, via deze link kun je dit bericht teruglezen.

Jouw stem telt
Het is belangrijk om te horen hoe jullie over dit principeakkoord denken. Hoe meer mensen hun stem uitbrengen, hoe beter. Maak dus gebruik van je stemrecht!
Mocht je de stemlink van Inkesta nog niet in je inbox hebben ontvangen, check dan eerst je spambox. De mails worden in bulk verzonden en het kan soms even duren voordat iedereen hem ontvangen heeft.
Niets gevonden? Neem dan contact op met secretariaat@vnconline.nl of bel:
☎ 020 - 5020480.

Stembureau Inkesta is door de VNC ingeschakeld om de onafhankelijkheid en anonimiteit van de stemming te waarborgen.

Cas Voskuyl, Luc van der Eijk & Jeffrey Ouwehand
KLC sectiebestuurders

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA