KLC en KLM verkiezingen in aantocht!

29 mrt. 2019
Binnenkort is het zover: op woensdag 10 april barsten de verkiezingen voor de Groepscommissie (GC) en Ondernemingsraad (OR) van KLC en KLM los. De VNC heeft weer ijzersterke kandidaten die graag voor jouw goede arbeidsomstandigheden willen wedijveren.

Mix van nieuwe en ervaren VNC kandidaten
De VNC heeft een sterke kandidatenlijst met nieuwe en ervaren kundige, gemotiveerde en bovenal enthousiaste collega’s! We stellen de VNC kandidaten met trots aan jullie voor (klik hier) en wensen hen heel veel succes.

Om jullie zo goed mogelijk te kunnen vertegenwoordigen, is het heel belangrijk om zoveel mogelijk zetels en daarmee invloed binnen de medezeggenschap te verwerven.

Tijdens de verkiezingsperiode komen we vaker met informatie over het belang van jouw stem en jouw vertegenwoordigers. De verkiezingen starten 10 april en duren twee weken.

Wat doen die GC en OR collega’s en hoe zit de medezeggenschapsorganen in elkaar? Bekijk het informatie-filmpje waarin alles helder wordt uitgelegd. (overigens is de oproep voor kandidaten niet meer van toepassing want de kandidatenlijst met VNC toppers hebben we natuurlijk al ingediend).

KLC en KLM sectiebestuur

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA