• home
  • Actueel
  • KLC cao-onderhandelingen uitgesteld voor onbepaalde tijd

KLC cao-onderhandelingen uitgesteld voor onbepaalde tijd

24 mrt. 2020
We zitten met zijn allen in een crisis die van ongekende grote is en gevolgen heeft op diverse vlakken. De VNC en KLC hebben dan ook gezamenlijk besloten om de cao onderhandelingen voor onbepaalde tijd uit te stellen en zodra de financiële positie van het bedrijf verbetert opnieuw in overleg te treden.

De cao onderhandelingen is een van de vlakken die lijdt onder de gevolgen van het Coronavirus. Beide partijen hebben geen goede onderhandelingspositie en kunnen ook geen toenadering zoeken op bepaalde onderwerpen in deze tijd.
Ondanks het feit dat dit geen ideale situatie is, zien we geen heil in voortzetting van het cao proces.

Wij rekenen op jullie begrip en steun.

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op via sectiebestuur.klc@vnconline.nl

KLC Sectiebestuur

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA