KLC Cabineoverleg van vandaag

29 jan. 2015

Vanmorgen was er cabineoverleg tussen KLC en de VNC. We hebben gesproken over de Ipad 4 crew en digitalisering KLC, losse reservedagen en het feestdagenrooster. Ipad 4 crew en digitalisering KLCOp dit moment zijn er 366 ipad's uitgedeeld en een groot gedeelte van alle KLC'ers heeft dus al 
Vanmorgen was er cabineoverleg tussen KLC en de VNC. We hebben gesproken over de Ipad 4 crew en digitalisering KLC, losse reservedagen en het feestdagenrooster.


Ipad 4 crew en digitalisering KLC
Op dit moment zijn er 366 ipad's uitgedeeld en een groot gedeelte van alle KLC'ers heeft dus al een nieuwe Ipad opgehaald. Helaas hebben ze het streven om nu op 80% van het korps te zitten niet gehaald, maar we hebben nog 1 week om op de reguliere manier allemaal onze Ipad op te halen! Het kan zijn dat je hierover door je CCM al bent gebeld ter herinnering om lange wachttijden in de laatste week te voorkomen en te kunnen ondersteunen bij eventuele wachtwoorden en back-ups. Iedereen die nog niet zijn of haar Ipad heeft afgehaald kan dit nog tot 7 februari doen.

Ondertussen gaat de digitalisering van KLC verder, de Groeps Commissie wordt in dit proces meegenomen en het streven is om in mei al het merendeel  digitaal te hebben omdat er dan een nieuwe versie van de FSIM uitkomt.

Losse reserve dagen
Waarom staan er af en toe losse reservedagen op ons rooster als we allemaal ook al blokreserves hebben? Deze vraag kregen we bij de VNC vooral de afgelopen periode wat vaker binnen, dus hebben wij die gesteld aan KLC. Hierop kregen wij als antwoord dat KLC de afgelopen periode ruim in het jasje zat qua personeel. KLC probeert echter het indelen van deze losse dagen zoveel mogelijk te beperken. Doordat het ziekteverzuim afgelopen jaar lager dan verwacht was, kan het zijn dat je de afgelopen tijd vaker een losse reservedag had staan.

Feestdagenrooster
De vraag van de VNC was of het mogelijk is om ons feestdagenrooster iets eerder te ontvangen. KLC gaat kijken wat de mogelijkheden zijn. KLC wil voorkomen dat ze bijvoorbeeld 6 weken van te voren een rooster geven en ons daarna moeten teleurstellen omdat er wijzigingen in plaatsvinden. We komen na een reactie van KLC hierop terug.

Over andere zaken als bewilligen hebben wij om meer duidelijkheid gevraagd aan KLC. Zodra wij nieuws hebben, horen jullie van ons!

Sectiebestuur KLC

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA