Kandidaten VNC transavia sectiebestuur

17 mrt. 2017

In april zijn er verkiezingen voor het VNC sectiebestuur transavia. Naast huidige bestuursleden Angela Visser en Beatrijs Wijtvliet die zich beiden wederom verkiesbaar hebben gesteld, zijn er nog drie kandidaten: Arjan Zwerus, Antonie Kloots en Rommeke Brouwer.

 
 

Binnenkort zullen zij zich alle vijf verder voorstellen.

Jouw stem telt!
Als VNC lid kun je op onze ledenvergadering jouw stem uitbrengen en meebeslissen wie het bestuur gaat vormen samen met huidig voorzitter Sander Kok. Er zijn twee plekken in het sectiebestuur beschikbaar, de twee kandidaten met de meeste voorkeursstemmen zullen plaats nemen in het sectiebestuur transavia. Op 10 en 11 april zullen de vijf kandidaten zich in de ledenvergadering voorstellen.

Cao cabinepersoneel
Tijdens deze twee ledenvergaderingen zal het VNC sectiebestuur ook een update geven over het gelopen cao-traject met transavia en de tussenstand van de verschillende werkgroepen. Vrijdag 17 maart zullen we de onderhandelingen met het bedrijf vervolgen.

Graag zien wij je op 10 april (van 11.00 - 13.00 uur) of 11 april (van 14.00 - 16.00 uur) op de ledenvergadering! Locatie: VNC kantoor, Stationsplein 406 te Schiphol-Oost

Sectiebestuur transavia

 

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA