Jurgen Nagelkerke wordt Lid van Verdienste

22 jul. 2015

Wij kennen Jürgen als een zeer betrokken en actief VNC lid die de belangen van zijn KLM cabinecollega's op vele vlakken met kennis van zaken behartigt. De VNC is hem hiervoor veel dank verschuldigd en benoemt hem tot Lid van Verdienste. Zowel op de route als op diverse social
gt;Wij kennen Jürgen als een zeer betrokken en actief VNC lid die de belangen van zijn KLM cabinecollega's op vele vlakken met kennis van zaken behartigt. De VNC is hem hiervoor veel dank verschuldigd en benoemt hem tot Lid van Verdienste. 

Zowel op de route als op diverse social media is hij altijd bereid om vragen van collega's te beantwoorden over bijvoorbeeld arbeidsvoorwaardelijke zaken. Ook over moeilijke vraagstukken communiceert hij op een heldere en toegankelijke manier.

Bereikbaar en bereid te helpen
Zijn specialisme ligt ondermeer op het gebied van WRR zaken (Werk- en Rusttijdenregeling) een onderwerp dat ons allemaal aangaat vanwege de belangrijke werk/privé balans. Tijdens de cao-onderhandelingen hebben we regelmatig een beroep gedaan op zijn WRR kennis en altijd kwamen er snel antwoorden of  reacties tot bereidheid om zaken uit te zoeken.

Lid diverse medezeggenschapsorganen
Ook is Jürgen lid van de GC (Groepscommissie 31), de OR (Ondernemingsraad) en de Ledenraad.  Stuk voor stuk medezeggenschaporganisaties die een belangrijk platform vormen voor belangenbehartiging van het KLM cabinepersoneel. Denk bij zijn OR rol - uiteraard met zijn medefractieleden -  aan advies aangaande besluitvorming vanuit het bedrijf dat gevolgen voor cabinepersoneel; regelingen op het gebied van sociaal- en personeelsbeleid, veiligheid,gezondheid en welzijn. In de Planning en Assignment Commissie, (de PAC) buigt hij zich samen met de collega GC-leden over alle zomer- en winterschema's om te komen tot goede ICA omloopschema's en Europa BIP's.

In de Ledenraad schroomt hij niet om achter de microfoon zijn achtergrondkennis te delen of om ophelderende vragen te stellen.

De VNC is samen sterk! Wij bedanken Jürgen voor al zijn inzet en feliciteren hem met zijn benoeming tot Lid van Verdienste!

Algemeen Bestuur VNCFoto 1: De oorkonde en bijbehorende speld worden aan Jürgen uitgereikt door KLM sectiebestuurder Ingrid Brama en KLM sectievoorzitter Chris van Elswijk

foto 2: Ingrid Brama en Jürgen nadat de VNC speld is opgespeld

 

 

 

 

Geen lid maar wel cabinecollega en meelezer van onze berichten? Doe echt mee en heb invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en jouw toekomst. Dat kan als je VNC lid wordt! Wij staan voor onze duizenden leden, en ook jij kan daar bij horen. Hoe meer leden, hoe sterker we staan en dat zal in deze moeilijke tijden nodig zijn. Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Word lid via het aanmeldformulier of mail: secretariaat@vnconline.nl of bel 020 5020480

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA