• home
  • Actueel
  • Jullie input voor de komende KLM-cao is belangrijk!

Jullie input voor de komende KLM-cao is belangrijk!

11 jan. 2023
Terwijl de inkt van de laatste cao nog aan het drogen is, zijn wij ons als KLM sectiebestuur alweer aan het voorbereiden op de komende cao-ronde. Zoals altijd is de basis daarbij het inventariseren van de behoeften en wensen van onze leden.

De huidige cao verloopt op 1 maart 2023 en wij vinden het belangrijk dat al onze KLM leden hun input kunnen geven voor de nieuwe cao-ronde. Geef de voor jullie 5 belangrijkste KLM cao punten door in bijgaand formulier. Hierop kun je tot en met 10 februari 2023 jouw ideeën en voorstellen voor de nieuwe cao zetten.
Jouw inbreng telt!

Na 10 februari gaan wij alle input inventariseren en zal jullie inbreng tijdens de eerstvolgende vergadering van de KLM Ledenraad worden ingezet om de koers te bepalen die de VNC vervolgens zal uitzetten.

Wij zien jullie wensen graag tegemoet. Alvast bedankt voor het meedenken!

Carolina Bouwer, Ingrid Brama, Ivo Kruse Koster, Roberto Tunzi, Chris van Elswijk en Marije Kroese
KLM sectiebestuur

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. De contributie kun je (grotendeels) terugkrijgen via de cafetariaregeling. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel.

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA