• home
  • Actueel
  • Jeroen van der Steen: nieuwe VNC belastingdeskundige voor leden

Jeroen van der Steen: nieuwe VNC belastingdeskundige voor leden

9 sep. 2021
Vanaf nu kunnen leden een beroep doen op Jeroen van der Steen als VNC belastingconsulent. Hij staat voor jullie klaar om te ondersteunen in het doen van belastingaangifte en advies bij andere financiële zaken. Jeroen helpt de VNC leden graag en gratis.

Jeroen heeft ruim 25 jaar (financiële) ervaring in het bankwezen, heeft kennis van pensioenregelingen en is jobcoach. In een komend Magazine stellen we hem graag nader aan jullie voor.

Belastingagenda
Een afspraak maken voor deze services kan gemakkelijk online. Klik hier op VNC belastingagenda, kies een beschikbare datum en tijdstip naar wens en vul je gegevens in. Heb je afgerond? Dan ontvang je automatisch een bevestigingsmail met instructies omtrent je afspraak!

Ook hulp buiten belastingseizoen
In de ‘seizoens’periode van de belastingen, die loopt van maart t/m half mei, ondersteunt Jeroen uitsluitend in de aangifte inkomstenbelasting. Voor advies over andere financiële zaken zoals huur-, zorg- en kinderopvangtoeslagen en de aan- of verkoop van een huis kan je ook terecht, maar buiten die drukke periode.

Naast online inplannen, kun je ook nog telefonisch een afspraak maken: mail naar secretariaat@vnconline.nl of bel ons secretariaat op 020-5020480.

VNC bestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA