• home
  • Actueel
  • Ivo Kruse Koster gekozen tot sectiebestuurder KLM

Ivo Kruse Koster gekozen tot sectiebestuurder KLM

7 feb. 2019
Onderschrift: Nieuw gekozen KLM Sectiebestuurder Ivo Kruse Koster te midden van vlnr medebestuurders Ingrid Brama, Roberto Tunzi, Nol Visser en Chris van Elswijk. (Op de foto ontbreken Marion Leguijt en Annette Groeneveld).


Met overgrote meerderheid van stemmen is Ivo Kruse Koster vandaag door de Ledenraad gekozen tot KLM sectiebestuurder. Hij volgt daarmee Nol Visser op die na een lange en b(l)oeiende VNC carrière afscheid neemt als bestuurder (zie andere berichtgeving).

Met Ivo Kruse Koster krijgt het KLM Sectiebestuur er een bevlogen, betrokken en op vele vlakken ervaren collega bij. Ivo begon met vliegen in 1989, is sinds 2017 Senior Purser en heeft gedurende zijn loopbaan verschillende nevenfuncties bij KLM bekleed. In juli 2016 werd hij gekozen tot lid van de Groepscommissie 31 en eind vorig jaar trad hij na verkiezing toe tot de Ledenraad.

Arbeidsvoorwaarden hoog in het vaandel
In zijn motivatie voor de rol als Sectiebestuurder geeft Ivo aan het belang van goede arbeidsvoorwaarden voor zijn cabinecollega’s en het bijdragen aan een ijzersterke VNC hoog in het vaandel te hebben staan. Hij wil zich met volle kracht inzetten voor zowel de collectieve als de individuele belangenbehartiging van onze leden. Onder zijn portefeuille valt ook de WRR (Werk en Rusttijden Regeling) en het zogeheten motiveren/compenseren bij verstoringen in de operatie.

De VNC is erg blij dat Ivo het team komt versterken en vindt het een aanwinst voor het bestuur. De Ledenraad bedanken we voor het in hem gestelde vertrouwen middels hun stemmen. We zien uit naar een goede en enthousiaste samenwerking en feliciteren Ivo van harte!

VNC bestuur en medewerkers


Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA