• home
  • Actueel
  • Ivo Kruse Koster gekozen als nieuwe voorzitter KLM-sectie VNC

Ivo Kruse Koster gekozen als nieuwe voorzitter KLM-sectie VNC

1 jul. 2021
Fotobijschrift: Nieuwe KLM-sectievoorzitter Ivo Kruse Koster met zijn voorganger Chris van Elswijk, huidig algemeen voorzitter VNC
Nieuwe KLM-sectievoorzitter Ivo Kruse Koster met Hans van der Mei, 2e vicevoorzitter Bestuur Ledenraad.

KLM en VNC collega Ivo Kruse Koster is unaniem verkozen tot nieuwe voorzitter van onze KLM-sectie. Dat gebeurde in de Ledenraad van vandaag (1 juli) en we bedanken de Ledenraadsleden voor het vertrouwen in hem en feliciteren Ivo van harte!

We wensen Ivo ook veel succes in zijn nieuwe VNC rol.

Actieve carrière in medezeggenschap
Ivo heeft in hoog tempo flink wat VNC-ervaring opgedaan nadat hij 2 jaar geleden werd gekozen als KLM sectiebestuurder en hij zijn werkzaamheden als vicevoorzitter serieus en vol overgave oppakte. Daarvoor was hij reeds actief in de medezeggenschap: in juli 2016 als gekozen VNC fractielid van de Groepscommissie 31 (GC31) en in 2018 na verkiezing tot Ledenraadslid. Ivo vliegt sinds 1989 bij KLM, is sinds 2017 Senior Purser en heeft gedurende zijn loopbaan verschillende nevenfuncties uitgevoerd.

Gevarieerd team op volle sterkte
De VNC is door de diverse verkiezingen nu weer volledig op sterkte! Bij de KLM-sectie betekent dit dat er voor de verschillende functies een gevarieerd team met een mix van nieuw en ervaren is verkozen:
  • Chris van Elswijk is door het Algemeen Bestuur recent benoemd tot voorzitter van de VNC;
  • Ivo Kruse Koster is zojuist gekozen als KLM-sectievoorzitter;
  • Carolina Bouwer is vervolgens de nieuwe vicevoorzitter van de KLM-sectie geworden;
  • Marije Kroese is onlangs gekozen en heeft nu de rol van (algemeen) secretaris;
  • Ingrid Brama blijft naast gekozen bestuurder (algemeen) hoofd communicatie;
  • Roberto Tunzi blijft naast gekozen bestuurder (algemeen) penningmeester.

Samen zijn deze collega’s verantwoordelijk voor zowel de collectieve als individuele belangenbehartiging van duizenden KLM cabinecollega’s/VNC leden.

VNC bestuur en medewerkers


Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA