Is de KLM Ledenraad iets voor jou?

8 jun. 2021
Wil jij meepraten, meedenken en meebeslissen en (nog) meer betrokken zijn bij belangrijke zaken die spelen bij cabinepersoneel? Ben je bovendien nieuwsgierig, kritisch en wil je jouw energie inzetten voor het korps door een goede vertegenwoordiger te zijn van jouw collega's? Dan is de VNC op zoek naar jou!

We doen de komende tijd uitvragen onder onze KLM leden voor de nieuwe Ledenraad die in oktober dit jaar zal worden geïnstalleerd. Opgeven kan tot 22 juli (16.00 uur), dus denk alvast eens na of KLM Ledenraadslid worden bij de VNC iets is voor jou.
Binnenkort starten we onder meer met live Ledenraad- infosessies om achtergrond te geven bij wat Raadsleden doen, wat je kunt verwachten en hoe de tijdsbesteding er ongeveer uitziet. Uiteraard zal er dan ook gelegenheid zijn voor het stellen van vragen.

Ben je nu al bereid om je kandidaat te stellen, ook goed: vul dit formulier in, dan sta je alvast op de kandidatenlijst. Bedankt voor de moeite!

KLM sectiebestuur

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA