Intervisie VNC scholingsteam

2 feb. 2018
foto vlnr ons team: Boudewijn van Sante, Henriëtte Helder, Danny de Jong, Jeannette Zuidhof en Gerard Blijendorp

Zoals wellicht bekend heeft de VNC heeft een professioneel scholingsteam bestaande uit vliegende collega’s, waar leden terecht kunnen ter voorbereiding op promotiegesprekken. Daar werd het afgelopen jaar volop gebruik van gemaakt: maar liefst 130 leden kwamen trainen voor het promotiegesprek naar Purser en 56 voor promotie naar Senior Purser.

Op woensdag 31 januari jl. vond er een intervisie plaats van het scholingsteam, waar alle 5 de trainers bij aanwezig waren om ervaringen en tips uit te wisselen. Geen overbodige luxe want ook dit jaar worden er weer veel promoties verwacht!

Promotie op komst? Bel de VNC!
Maak gebruik van de ervaring en kennis van ons scholingsteam en bel voor een afspraak! Zodra je een uitnodiging van KLM hebt ontvangen voor het promotiegesprek kun je bellen met de VNC op 020-5020480. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.  Idealiter vindt de training zo’n twee weken voor je gesprek met KLM plaats.
Het voorbereidende gesprek bij de VNC duurt ongeveer anderhalf uur en daarbij wordt ingegaan op het interview en het geven van voorbeelden. Ook het rollenspel komt aan bod.

Voorbereidingen treffen
De benodigde voorbereidingen zijn vergelijkbaar met die van de daadwerkelijke sollicitatie naar de nieuwe functie van P of SP: wees op de hoogte van hetgeen er in je nieuwe functie van je verwacht wordt en zorg dat je de gevraagde competenties met bijbehorende voorbeelden kunt geven om je verhaal te onderbouwen. Maak daarnaast een sterkte-zwakte analyse van jezelf met behulp van die competenties en probeer je motivatie goed te verwoorden.
Het VNC scholingsteam staat voor je klaar en helpt je graag!

VNC bestuur


Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA