Instroom en doorstroom bij KLM

9 sep. 2014

De KLM planning voor de komende zomer ziet er ambitieus uit. Er komt instroom op alle fronten: KLC collega's stromen in bij KLM en in- en extern KLM wordt er nieuw cabinepersoneel geworven. In 2015 zullen van KLC 72 collega's doorstromen naar KLM. Binnenkort gaat ook de KLM-site open
De KLM planning voor de komende zomer ziet er ambitieus uit. Er komt instroom op alle fronten: KLC collega's stromen in bij KLM en in- en extern KLM wordt er nieuw cabinepersoneel geworven.

In 2015 zullen van KLC 72 collega's doorstromen naar KLM. Binnenkort gaat ook de KLM-site open voor in- en externe werving van cabinecollega's. Instroom betekent ook doorstroom voor de huidige KLM-collega's. De precieze aantallen moeten nog berekend worden door de Planning & Assignment afdeling. Maar om te beginnen zal eind dit jaar gestart worden met twee 2-bandercursussen.

Structureel meerwerk wordt toegekend
Overigens zullen ook alle aanvragen van structureel meerwerk (tot nu toe ongeveer 30 FTE) toegekend worden. De uitvraag zal openstaan tot half december 2014. De doorstroom naar P en SP hangt onder andere nog af van de belangstelling van het huidige kader voor structureel meerwerk.

KLM heeft dit goede bericht vanmiddag gedeeld met de VNC. KLM en KLC zullen op korte termijn hier meer over communiceren.

De collega's die tussen december 2012 en augustus 2014 zijn aangenomen ontvangen binnen twee weken een persoonlijke brief van KLM, waarin zij geïnformeerd worden hoe zij in het 'oude' loongebouw zullen instromen.

De VNC is blij met dit positieve nieuws en wenst alle doorstromende en aankomende collega's veel succes.

Sectiebesturen KLM en KLC

 

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA