• home
  • Actueel
  • Inske den Dulk van Wings of Support geridderd

Inske den Dulk van Wings of Support geridderd

12 nov. 2018
Inske den Dulk is -tijdens het 20 jarig jubileumfeest van Wings of Support- tot Ridder in de orde van Oranje Nassau benoemd, op voordracht van WOS. Op deze wijze willen de vrijwilligers van WOS Inske eren en bedanken voor haar enorme inzet als stuwende kracht en mede bedenker van deze stichting.

Als rechterhand van haar echtgenoot en medeoprichter Marius den Dulk, bedacht Inske de naam Wings of Support en ontpopte ze zich als projectcoördinator, communicatiedeskundige, logo ontwerpster, luisterend oor, aanbrenger van sponsors en wordt zij hét geweten van de stichting genoemd.

Bushcamp
Een van de grootste WOS projecten van Inske is het jaarlijkse Bushcamp (kindervakantiekamp) in Kenia dat zij mede organiseert en coördineert. Aan de oevers van Lake Naivasha worden 140 kinderen van WOS projecten een vakantie aangeboden. De kids brengen onder begeleiding van vrijwilligers, sponsors en donateurs vier onbezorgde dagen door op een prachtige plek in eigen land.

Betrokkenheid
Bovenstaande activiteiten worden gekarakteriseerd door Inske’s betrokkenheid en trouw aan de stichting en aan individuele personen. Haar contact met kinderen is zeer persoonlijk en oprecht, waardoor zij zich gezien en gehoord voelen.

Felicitaties
De bijzondere gebeurtenis van het ridderen van Inske vond afgelopen zaterdag plaats tijdens een bijeenkomst ter ere van het 20 jarig bestaan van WOS. Daar was ook een VNC delegatie van de partij en voor deze feestelijke gelegenheid hadden we de taartjes verzorgd. Wij dragen WOS namelijk een warm hart toe en feliciteren Inske van harte met haar eretitel van Ridder.

VNC bestuur en medewerkers

Fotobijschrift: Loco burgemeester Tom Horn van de Haarlemmermeer reikte het ‘ lintje’ uit aan Inske

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA