• home
  • Actueel
  • Ingrid Brama herkozen als KLM Sectiebestuurslid

Ingrid Brama herkozen als KLM Sectiebestuurslid

7 jul. 2022
KLM en VNC collega Ingrid Brama is zojuist door de Ledenraad herkozen als bestuurslid van onze KLM sectie.
Ingrid had zich opnieuw kandidaat gesteld voor de bestuursfunctie en de Ledenraad heeft zich in ruime meerderheid voor haar uitgesproken.

Haar kandidatuur werd gesteund door haar mede sectiebestuursleden, die haar prezen om haar uitgebreide kennis van zaken en de rol die zij inneemt in het team, waarin zij consequent voorgenomen beleid en besluiten van meerdere kanten beziet. Vanuit de portefeuille communicatie heeft zij gedurende de afgelopen zware corona-periode, de communicatie-strategie onder de loep genomen en vernieuwing ingezet.

Naast haar bestuurlijke taken en haar rol als Hoofd Communicatie van de VNC zal Ingrid zich sterk blijven maken in de (inter)nationale lobby voor goede werkomstandigheden voor cabinepersoneel. Uiteraard blijft zij ook werkzaam aan boord, als tweebander voor KLM.

De VNC collega’s feliciteren Ingrid van harte en rekenen er op de goede samenwerking te kunnen voortzetten. Ook de Ledenraadsleden willen we graag bedanken we voor het opnieuw in haar gestelde vertrouwen.

VNC bestuurders en medewerkers


Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA