Infosessie's transavia seizoeners

10 nov. 2016

Veel leden vragen zich af hoe zit met de contracten voor de seizoeners en welke gevolgen de Wet Werk en Zekerheid voor hun contract heeft. Zoals bekend heeft transavia te maken met de wet die voorschrijft dat er maximaal drie contracten in 24 maanden mogen worden uitgedeeld. Daarom is transavia na twee contracten helaas ‘gedwongen’ om collega’s hun werk minimaal zes maanden en één dag te laten onderbreken
De VNC gaat samen met transavia onderzoeken of het voor een X aantal seniore collega's mogelijk is om in de cao af te wijken van deze onderbreking. En als dat mogelijk is, wat daarvan dan de consequenties zijn voor zowel werknemers als het bedrijf.

Infosessies
transavia zal in de komende tijd diverse infosessies organiseren om collega's zoveel mogelijk op de hoogte te stellen wat er allemaal speelt en ook een vooruitblik geven op het jaar 2017.

Charlotte Woltman Elpers (hoofd cabin crew) zal tijdens deze sessies meer duidelijkheid geven en je diverse scenario's voorleggen. De VNC raadt je aan een infosessie te bezoeken als je daartoe in de gelegenheid bent.

Data

  •  Vrijdag 11 november om 15.00 uur op Transport in de gastenkamer
  • Woensdag 16 november om 15.00 uur in de fitnesszaal van de Tulip Inn Eindhoven Airport
  • Vrijdag 18 november om 15.00 uur op Rotterdam The Hague Airport Gate 72
  • Vrijdag 25 november om 15.00 uur op Transport in de gastenkamer 

Opgeven voor deze infosessies kan via cabincrewadministratie@transavia.com 

Sectiebestuur transavia

Lees je onze berichten en ben je cabinecollega maar (nog) geen VNC lid? Doe echt mee met invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en jouw toekomst. Hoe meer leden, hoe sterker we staan en dat is nodig, zeker in deze moeilijke tijden. Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Wil je lid worden? Mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA