• home
  • Actueel
  • Informatie over de afgesproken VVR vanaf vandaag beschikbaar op MyKLM

Informatie over de afgesproken VVR vanaf vandaag beschikbaar op MyKLM

14 mei 2018
In de nieuwe cao tussen KLM en de VNC zijn afspraken gemaakt over deelname van cabinepersoneel aan de Vrijwillige Vertrekregeling (VVR). Vanaf vandaag kan je meer over deze regeling lezen via verschillende kanalen.

Vergoeding
Alle cabineleden, ongeacht functie, kunnen gebruik maken van de VVR. Bij uitdiensttreding ontvangt men dan een vergoeding, die bijvoorbeeld gebruikt kan worden om eerder met pensioen te gaan. Maar ook voor collega’s die toch al van plan waren een andere carrière te kiezen kan de regeling interessant zijn.

Informatie
informatie en een Q&A over de VVR is te vinden op MyKLM (https://myklm.klm.com/web/human-resources/vrijwillige-vertrek-regeling-cabine ) en er worden verschillende informatiebijeenkomsten georganiseerd, waarvoor je je via de link kunt opgeven. Uiteraard kun je met je vragen ook terecht bij de VNC servicedesk via servicedesk@vnconline.nl.

Sectiebestuur KLM  

Lees je als cabine-collega mee maar ben je (nog) geen VNC lid? Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Zo doe je echt mee met invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en jouw toekomst. Hoe meer leden, hoe sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel.

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA