Implementatie VacChange KLC afgerond

1 jul. 2021
Nadat gisteren de toewijzing van het winterverlof werd gepubliceerd, is vandaag ook de tool VacChange geïmplementeerd. VacChange is een resultaat uit ons onderhandelingsproces tijdens de laatste cao-ronde en draagt bij aan meer grip op het rooster.

Concreet houdt dit in dat je nu op een makkelijke manier je vakantie kunt samenvoegen of - volledig of gedeeltelijk - kunt verplaatsen. Je kunt dit verzoek zelf inbrengen en eventueel tussentijds wijzigen. Vervolgens zal VacChange zoeken naar de best mogelijke optie om te ruilen. Dit betekent dus dat je niet meer een collega hoeft te zoeken voor een ruil die exact past: dit doet VacChange nu voor je. De volledige handleiding en veelgestelde vragen over dit onderwerp kun je terugvinden op de KLC mediakanalen zoals de NewsApp en de portal.

Wij zijn blij dat deze cao-afspraak is geïmplementeerd en zetten daarmee een goede stap vooruit naar meer grip op rooster. We zijn benieuwd naar jullie ervaringen met VacChange, hiervoor kun je ons mailen op sectiebestuur.klc@vnconline.nl.

KLC Sectiebestuur


Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA