• home
  • Actueel
  • Ilona Lafertin benoemd tot Lid van Verdienste VNC

Ilona Lafertin benoemd tot Lid van Verdienste VNC

12 mrt. 2018
Ilona Lafertin, afscheid nemend voorzitter van onze KLC sectie, is door het Algemeen Bestuur benoemd tot Lid van Verdienste! Ilona heeft zich 4 jaar lang met heel veel passie, doortastendheid en professionalisme ingezet voor de VNC. En wij zijn haar daar zeer dankbaar voor.

Ilona vliegt sinds 2014 bij KLC en kort daarop ging zij de uitdaging aan als voorzitter van de KLC sectie van de VNC. Wij kennen haar als een attent, ambitieus, gedreven, sociaal en loyaal persoon met grote kennis van zaken. Met al die mooie eigenschappen en een sterke dosis doortastendheid gecombineerd met passie heeft Ilona zich keihard voor de belangen van haar collega’s ingezet.

Goed werk met als resultaat veel nieuwe KLC leden
Recent resultaat is dat zij samen met collega bestuurder Andrea een prachtige cao voor het KLC cabinepersoneel afsloot. Ook de eerder door hen gerealiseerde unfit to fly regeling is dankbaar ontvangen door collega’s. Meer op de achtergrond maar niet minder intensief was er werk aan de winkel omtrent de Werk- en Rusttijdenregeling, pensioenen, individuele belangenbehartiging, het begeleiden van zieke en re-integrerende collega’s, het ondersteunen bij de KLC naar KLM doorstroomgesprekken en het succesvol binnenhalen van nieuwe leden!  

Eretitel
Ilona deed het allemaal met hart voor de VNC. Nu heeft ze besloten om te stoppen met vliegen en dus met de VNC en gaat een nieuwe uitdaging aan in haar oorspronkelijke vakgebied. Om Ilona te bedanken voor alles wat zij voor de VNC en de KLC sectie heeft gedaan is zij benoemd tot Lid van Verdienste van de VNC.

Ilona gefeliciteerd met deze eretitel, je hebt hem dik verdiend. Alle goeds voor de toekomst en we gaan je missen,  

Namens al je collega’s,
VNC bestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA