• home
  • Actueel
  • Hoe worden we nog meer jouw VNC? Vul de communicatie-enquête voor ons in!

Hoe worden we nog meer jouw VNC? Vul de communicatie-enquête voor ons in!

20 okt. 2021
(Bijna) alles staat of valt met communicatie! Wij streven er dan ook naar zo goed mogelijk met en naar onze leden te communiceren. Graag horen we jouw mening en daarom hebben we een VNC communicatie-enquête opgesteld. Vul jij deze voor ons in?!

Je ontvangt de enquête op jouw mailadres dat bij de VNC bekend is.

Maak kans op een waardebon
We stellen het erg op prijs als je een paar minuten de tijd neemt om onze vragen (anoniem) te beantwoorden. Respondenten maken kans op een waardebon.

De enquête is gemaild via het onafhankelijk bureau Inkesta (afzender: vnc.enquetepartners.nl). Mocht je de enquête niet hebben ontvangen, check dan je spambox. Als je het daar ook niet terugvindt, neem dan contact met ons op: mail secretariaat@vnconline.nl of bel 020 5020480.

Dankjewel voor je medewerking, je VNC collega’s


Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA