• home
  • Actueel
  • Hilde Algera gekozen tot 2e secretaris KLM Ledenraad

Hilde Algera gekozen tot 2e secretaris KLM Ledenraad

1 okt. 2020
Vandaag is Hilde Algera door de KLM Ledenraad gekozen tot 2e secretaris van het Dagelijks bestuur van die raad. Namens alle VNC collega’s feliciteren we Hilde van harte met deze benoeming en wensen haar veel succes!

Als Ledenraadslid is Hilde op zoek gegaan naar nog meer uitdaging en ontwikkeling en zij ondersteunt sinds februari dit jaar de LR met secretariële werkzaamheden. “Ik heb een goed beeld gekregen van alle werkzaamheden en het team is, zelfs in tijden van grote crisis, sterk, daadkrachtig en hecht. Ik vind het een voorrecht om daarvan deel uit te maken.”

Betrokkenheid en enthousiasme
Hilde vindt het belangrijk om gestructureerd te werken en haar zorgvuldigheid zal goed van pas komen evenals haar gedrevenheid en enthousiasme. “Ik wil mij op de best mogelijke manier inzetten om de belangen van alle VNC leden van de KLM sectie te behartigen. De betrokkenheid ondermeer bij onze arbeidsvoorwaarden en het zo goed mogelijk beschermen ervan is ontstaan in mijn tijd in het VNC sectiebestuur van KLM Cityhopper.”
 
Zij volgt in deze functie Michael Vis op, die aanblijft als Ledenraadslid en de overdracht zal begeleiden tot aan zijn pensioen per december aanstaande. Tegen die tijd nemen we nog specifiek afscheid van Michael.
We zijn blij met de nieuwe rol die Hilde oppakt en wensen haar veel succes en plezier! Tot slot bedanken wij de collega’s uit de Ledenraad voor het gestelde vertrouwen in haar.

KLM sectiebestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA