• home
  • Actueel
  • Het KLC sectiebestuur is geschokt over het feit dat KLM hun Europaproductie overhevelt naar KLC

Het KLC sectiebestuur is geschokt over het feit dat KLM hun Europaproductie overhevelt naar KLC

29 nov. 2013

Op dit moment weten wij nog niet precies wat voor invloed het heeft voor de geplande doorstroom.
Op dit moment weten wij nog niet precies wat voor invloed het heeft voor de geplande doorstroom. KLM heeft nog niet de inhoudelijke plannen gecommuniceerd. KLC heeft gisteravond als reactie wel aangegeven dat de geplande cao onderhandelingen op donderdag  5 december aanstaande een andere draai zullen krijgen. Het KLC sectiebestuur wil dan meer duidelijkheid voor de KLC collega's! 

 

In de tussentijd doen wij bij de VNC ons uiterste best om zoveel mogelijk vragen van jullie te beantwoorden en informatie in te winnen bij het bedrijf en onze KLM medebestuursleden. Het is belangrijk dat we met de precieze gevolgen in het oog houden. De VNC beraadt zich dan ook op verdere stappen en we houden jullie zoveel mogelijk op de hoogte via de bekende media kanalen.

Infosessies
Op maandag 2 december en maandag 9 december houdt de VNC informatiesessies voor KLM'ers en KLC'ers over de overheveling van KLM Europaproductie naar KLC.

Van 13.00 - 15.00 uur kan je met al je vragen, reacties en ideeën terecht op ons kantoor,  Stationsplein 406, 1117 Cl Schiphol-Oost.

Heb je vragen, kom langs!

SAMEN STERK!

Het KLC sectiebestuur

 

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA