• home
  • Actueel
  • Het kan nog tot en met vrijdag: de cafetariaregeling!

Het kan nog tot en met vrijdag: de cafetariaregeling!

13 nov. 2013

We hebben het herhaaldelijk gecommuniceerd maar voor diegenen die het nog niet hebben geregeld: tot en met aanstaande vrijdag 15 november kunnen VNC leden van de secties KLM en KLC
We hebben het herhaaldelijk gecommuniceerd maar voor diegenen die het nog niet hebben geregeld: tot en met aanstaande vrijdag 15 november kunnen VNC leden van de secties KLM en KLC over het jaar 2013 regelrecht voordeel halen met de cafetariaregeling! Klik op deze link,lees de voorwaarden en vul erna het formulier.

 

Exclusief voordeel als VNC lid
Exclusief voor VNC leden is dat zij met een druk op de knop kunnen kiezen voor maandelijkse uitruil met het bruto maandsalaris (omdat de ingehouden vakbondscontributie de feitelijk verschuldigde vakbondscontributie is). Het is dus niet nodig om - zoals bij andere cabinebonden - een nota te overleggen. Het enige wat je wel moet doen, is het aanmeldformulier invullen en versturen.

Vervoersvergoeding
Deze regeling is er omdat er nog fiscale ruimte is tussen de belastingvrije vervoersvergoeding en hetgeen je werkgever betaalt. De belastingdienst eist dat je ieder jaar opnieuw je persoonlijke keuze maakt en daarom moet je je voor elk nieuw kalenderjaar even opnieuw aanmelden. Door gebruik te maken van de KLM cafetariaregeling kun je belastingvoordeel halen uit zaken waarop je eerder belasting en premies hebt betaald. Het is de moeite waard (minimaal 33%) dus maak er gebruik van tot uiterlijk vrijdag.

Voor alle duidelijkheid:
voor het jaar 2013 aanmelden uiterlijk 15 november 2013;
voor het nieuwe jaar 2014 kan je je pas na 15 november aanmelden.

Let op bij jubileumuitkeringen!

Ben je 25 of 40 jaar in dienst en ontvang je een jubileum uitkering dan kun je beter geen gebruik maken van de cafetariaregeling voordat de uitkering is uitbetaald! Na ontvangst van de uitkering kan men zich echter wel weer aanmelden voor de resterende reisvergoeding en vakbondscontributie. Dit is een heel fiscaal verhaal.  Meer informatie HR Infolijn, 020 6493030 of via e-mail hrinfolijn@klm.com.

VNC bestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA