• home
  • Actueel
  • Het kan nog tot 22 juli: aanmelden voor de KLM Ledenraad!

Het kan nog tot 22 juli: aanmelden voor de KLM Ledenraad!

20 jul. 2021
Ledenraadskandidaten zijn nog steeds van harte welkom! Hoe meer variatie des te beter. Opgeven via dit formulier kan tot 22 juli 16:00 uur, daarna sluit de inschrijvingstermijn.

De Ledenraad is het parlement van de KLM-sectie dat samen met het bestuur veel belangrijke zaken voor cabinepersoneel mede bepaalt, zoals jouw arbeidsvoorwaarden. Raadslid zijn is interessant, leerzaam én leuk en je doet belangrijk werk voor en namens je collega’s. Zo praat en beslis je over de cao waarin salaris, werk- en rusttijdenregeling en nog veel meer is en wordt geregeld.

Voor en door leden
De Ledenraad wordt door en uit KLM-leden van de VNC gekozen, voor een termijn van drie jaar. Hoe je je kandidaat kan stellen en wat het inhoudt is met filmpjes, infosessies met raadsleden en artikelen toegelicht. Terugkijken kan: klik hier.

Heb je nog vragen, mail ons op secretariaat@vnconline.nl. We helpen je graag!

Marije Kroese, Ivo Kruse Koster, Roberto Tunzi, Carolina Bouwer, Ingrid Brama, Chris van Elswijk
KLM sectiebestuurders VNC

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA