• home
  • Actueel
  • Herziene versie VNC cao-voorstellenbrief transavia

Herziene versie VNC cao-voorstellenbrief transavia

24 aug. 2020
Afgelopen vrijdag hebben we in ons nieuwsbericht over de herstructureringsplannen al aangegeven dat het sectiebestuur zich ging beraden over de inhoud van de eerder verstuurde cao brief. Vandaag hebben we transavia een herziene versie van de cao-voorstellenbrief gezonden.

De VNC wil graag dat er een sociaal plan in de cao wordt opgenomen voor het geval t er in de toekomst sprake zou zijn van mogelijke overtolligheid.
Dit hebben we ook in een eerder stadium al aan transavia aangegeven maar dat heeft nog niet tot afspraken geleid: transavia vond het beter om dit in een totaalpakket omtrent herstructurering en cao te bespreken.

Aangepaste cao-voorstellen
Afgelopen week hebben we de cao-voorstellenbrief opnieuw bekeken en daar aanpassingen in aangebracht vanwege de huidige situatie waarin het bedrijf nu verkeerd door de coronacrisis. De VNC vindt het belangrijk om de werkgelegenheid te waarborgen en ook oog te hebben voor toekomstperspectief voor het personeel.
De herziene cao-voorstellenbrief klik hier is vandaag naar transavia verzonden.

Infosessie live-stream
We kunnen ons voorstellen dat alle ontwikkelingen tot vragen leiden en daarom organiseren wemorgen (dinsdag 25 augustus) om 10.30 uur een live stream op de besloten facebookpagina VNC HV cabin crew om eventuele vragen te beantwoorden.

We hopen jullie morgen te spreken!

Mocht je niet kunnen deelnemen aan de  live-stream, dan kun je je vragen mailen naar sectiebestuur.transavia@vnconline.nl zodat we je van antwoord kunnen voorzien.


Angela Visser & Antonie Kloots
sectiebestuur transavia

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA