• home
  • Actueel
  • Herinnering: Meld je bij het VNC promoteam! Wij zoeken versterking

Herinnering: Meld je bij het VNC promoteam! Wij zoeken versterking

7 mrt. 2023
Vind jij het leuk om je af en toe actief in te zetten voor het promoten van de VNC? Bijvoorbeeld bij nieuwe collega’s tijdens basiscursussen en met leuke ledencampagnes of figureren bij onze fotoshoots en mediacampagnes. Meld je dan vooral aan: mail secretariaat@vnconline.nl of bel 020- 5020480. Ook voor meer informatie kun je er terecht.

Net lid of allang lid - kort of lang in dienst - het maakt allemaal niets uit zolang je maar zo nu en dan inzetbaar bent voor ons promotieteam. Naast de mogelijkheid tot het volgen van een training, worden je reiskosten gecompenseerd en ontvang je ook een kleine vergoeding.

De VNC is samen sterk voor en door enthousiaste cabineleden die zich inzetten. Doe ook mee en meld je aan!

Dank alvast, namens de VNC collega’s

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. De contributie kun je (grotendeels) terugkrijgen via de cafetariaregeling. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel.

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA