• home
  • Actueel
  • Herinnering: Geef jouw Transavia Cao top 5 en welkom bij VNC Cao-brainstormsessies

Herinnering: Geef jouw Transavia Cao top 5 en welkom bij VNC Cao-brainstormsessies

20 okt. 2022
Via deze link kan ook jij tot 1 november jouw 5 belangrijkste Transavia Cao-onderwerpen op een makkelijke en snelle manier bij de VNC melden. We hebben al reacties binnen, dank daarvoor. Maar hoe meer hoe beter, want jullie input vooraf is belangrijk! Goed bijblijven op Cao-zaken? Schrijf je dan via dit bijgevoegde formulier ook meteen in voor een van onze drie brainstormsessie op 3 november.

Met de ledeninput kunnen wij ons goed voorbereiden en sterk maken voor jullie punten. Op 4 november en 16 december staat er namelijk pré Cao-overleg met Transavia gepland. We willen tijdig starten voor verloop van de huidige cabine Cao (maart 2023).

Doe mee  
In de Cao top 5 zullen redelijkerwijs onderwerpen zitten die extra aandacht vereisen. Daarom houden we drie brainstormsessies op 3 november. Zo kunnen we samen met jullie vroegtijdig en gedegen voorbereiden en mogelijke Cao-pijnpunten bij Transavia aankaarten.
De brainstormsessies op 3 november zijn onderverdeeld in 3 tijdsblokken:

* 11.00 uur tot 12.30 uur
* 15.00 uur tot 16.30 uur
* 20.30 uur tot 22.00 uur

Aanmelden
Via dit bijgevoegde formulier kun je aangeven met welke sessie jij wilt meedoen. Twee dagen voor aanvang ontvang je van ons de link voor digitale deelname.

We hopen jullie online te zien en spreken!
Om actueel te zijn en te blijven zullen we op een nog nader te bepalen datum in december opnieuw drie brainstormsessies uitschrijven.

Lauren Klaassen & Antonie Kloots
Transavia sectiebestuur

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA