• home
  • Actueel
  • Help mee aan een goed loonbod op de cao-tafel en teken de petitie!

Help mee aan een goed loonbod op de cao-tafel en teken de petitie!

29 aug. 2019
De dag dat we bij de bijna 100-jarige KLM 100 dagen zonder nieuwe cao zitten nadert: over 11 dagen is het helaas zover. Wil jij ook dat er een goed loonbod op de cao-tafel komt zodat we verder kunnen onderhandelen? Geef dan je steun namens het laten horen van je stem en  teken de petitie https://www.brengpieterinbeweging.nl/. Het is belangrijk want het gaat om jouw arbeidsvoorwaarden en die van duizenden andere KLM collega’s.

Het cao-overleg tussen de cabine- cockpit- en grondbonden en KLM is al op 11 juli vastgelopen en we zijn nog geen steek opgeschoten. Er zit geen beweging in de het te magere bod van de werkgever van jaarlijkse structurele 1,35% loonsverhoging, wat zwaar onder het landelijk gemiddelde van bijna 3% is. De VNC en andere werknemersvertegenwoordigers vinden unaniem dat personeel ook kapitaal is waarin geïnvesteerd dient te worden. Wil jij een eerlijke cao met een structurele loonsverhoging die recht doet aan de grote inzet van het personeel, teken dan de petitie Breng Pieter in Beweging! Klik op de link https://www.brengpieterinbeweging.nl/, vul je naam en e-mailadres in en kies eventueel voor de mogelijkheid om anoniem te ondertekenen. Je e-mailadres wordt éénmalig gebruikt voor het sturen van een bevestigingsmail, klik deze ook aan dan is jouw steun een feit!

Heb je al getekend, dan bedanken we je voor de medewerking.

KLM sectiebestuur

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Het gaat om jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en dus jouw toekomst. Hoe meer leden, hoe sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel.

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA