Hello goodbye: wisseling KLM OR fractie VNC

24 feb. 2015

KLM collega en actief VNC lid Fenna den Hartog heeft afscheid genomen als KLM Ondernemingsraadvertegenwoordiger voor de VNC. Jarenlang heeft Fenna zich met veel toewijding ingezet als OR-lid, waarvan de laatste periode als vicevoorzitter. De VNC bedankt Fenna voor haar betrokkenheid en
KLM collega en actief VNC lid Fenna den Hartog heeft afscheid genomen als KLM Ondernemingsraadvertegenwoordiger voor de VNC. Jarenlang heeft Fenna zich met veel toewijding ingezet als OR-lid, waarvan de laatste periode als vicevoorzitter.

De VNC bedankt Fenna voor haar betrokkenheid en haar bijdragen aan een belangrijk platform als het ondernemingsraadbestel. Zij heeft haar inzet ondermeer getoond in de personeelscommissie en afgelopen periode vooral in de Europese ondernemingsraad, ook daar als vicevoorzitter. 

De VNC neemt geen afscheid van Fenna want ze blijft gewoon lid. We wensen haar veel succes in haar nieuwe nevenfunctie bij CCM.

 

Daarnaast verwelkomen we Annelie Bijpost - een bekend OR - gezicht terug in de fractie van de VNC. Ook haar wensen we weer veel succes met het haar werkzaamheden in dit inspraak- en medezeggenschapsorgaan.  


 

                                                                 

                                                       Fenna den Hartog ontvangt bloemen uit                                         vertrekkend OR-lid Fenna den Hartog (links)
                                                      handen van KLM sectievoorzitter Chris van Elswijk                          met terugkerend OR-lid Annelie Bijpost


 

VNC bestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA