Hans Nijman Lid van Verdienste

14 okt. 2014

Hans Nijman, vliegend transavia.com collega en zeer actief VNC lid, is tot Lid van Verdienste benoemd. Na de transavia.com ledenvergadering van vandaag werden de oorkonde en bijbehorende speld aan hem uitgereikt door vicevoorzitter VNC Sander Kok. Hans was van 2003 tot 2010 voorzitter
Hans Nijman, vliegend transavia.com collega en zeer actief VNC lid, is tot Lid van Verdienste benoemd. Na de transavia.com ledenvergadering van vandaag werden de oorkonde en bijbehorende speld aan hem uitgereikt door vicevoorzitter VNC Sander Kok.

Hans was van 2003 tot 2010 voorzitter van de transavia.com Ondernemingsraad. Met zijn grote kennis van product en werkmethodiek heeft hij deze functie breed georiënteerd voorgezeten. Daarnaast is hij sinds 2008 deskundig Voorzitter van het bestuur van het transavia.com pensioenfonds. Als Unit Coach was Hans een belangrijke schakel tussen kantoor en cabine. In deze moeilijke functie balanceer je voortdurend op een dun koord van aan de ene kant het uitvoeren van beleid van transavia.com en aan de andere kant het tegemoet komen aan de wensen van het cabinepersoneel. Met zijn rustige maar vasthoudende manier van doen, inclusief sterk analyserend vermogen, heeft hij in deze functie veel voor het cabinepersoneel betekend.

Daarnaast is Hans al jarenlang een zeer betrokken VNC lid. Dat uit zich ondermeer door regelmatig op een positief kritische en analyserende manier tijdens ledenraadplegingen het woord te nemen en door zijn achtergrondkennis te delen met andere leden. Sinds november 2013 bekleedt Hans de functie van Hoofd Crew & Flight Support. Een nieuwe uitdaging waarmee de VNC hem veel succes en plezier wenst.

De VNC is Hans Nijman veel dank verschuldigd voor zijn jarenlange deskundige inzet en betrokkenheid. Wij zijn dan ook bijzonder trots om Hans te benoemen tot Lid van Verdienste.

VNC bestuur

 

Fotobijschrift: Links Hans Nijman die door Sander Kok vicevoorzitter VNC wordt gefeliciteerd (Fotografe: Rita Zovanyi).

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA