• home
  • Actueel
  • Grijp je kans en geef je op voor de KLM ledenraad!

Grijp je kans en geef je op voor de KLM ledenraad!

1 jun. 2018
Zet op een positieve manier jouw kritische blik in en denk en beslis mee in belangrijke zaken: geef je op voor de KLM Ledenraad! Dat kan nog tot 12 juli, ben je VNC lid van de KLM sectie en wil je een zetel in ons parlement, meld je dan via een mail aan secretariaat@vnconline.nl.

Wil je meer weten over hoe de Ledenraad werkt en wat Ledenraadsleden doen? Geef je dan op voor de infosessie op het VNC kantoor aan het Stationsplein 406 te Schiphol-Oost via secretariaat@vnconline.nl:

•14 juni van 10.30 - 12.30 uur

Kom eens kijken bij een Ledenraadsvergadering
Als je een keer wilt zien hoe het er in de praktijk aan toe gaat ben je van harte welkom als toehoorder bij een Ledenraadsvergadering. De eerstvolgende vergaderingen zijn op 7 juni en 5 juli. Je kunt je aanmelden via  ledenraad@vnconline.nl.

Afspiegeling van het korps
Uiteraard kun je je ook direct opgeven als kandidaat voor de termijn vanaf oktober 2018. Het is niet alleen interessant maar ook leuk en leerzaam om op de hoogte te zijn, ideeën in te brengen, mee te discussiëren en jouw stem te laten gelden. Ben je eenbander, tweebander, assistent purser, purser of senior purser, vlieg je 100, 80, 67, 50% of flex: je bent van harte welkom! In de LR zijn alle functies en tewerkstellingspercentages vertegenwoordigd en streven we naar een mooie afspiegeling van het korps. Het is wel van belang dat je verder kijkt dan je huidige functie en je huidige tewerkstelling - ofwel dat je een helikopterview hebt.
Voor de vergaderdagen word je vrijgespeeld en gecompenseerd in vrije tijd, daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding.

Aanmelden als kandidaat
Mail voor kandidaatstelling onderstaande zaken voor 12 juli 2018 naar secretariaat@vnconline.nl:

Bedankt en we hopen je terug te zien in onze LR.

KLM sectiebestuur

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA