• home
  • Actueel
  • Gratis VNC service: trainingen voor KLM promotiegesprekken

Gratis VNC service: trainingen voor KLM promotiegesprekken

11 aug. 2021
KLM collega Henriette Helder traint VNC leden die op mogen voor promotiegesprekken tot purser of senior purser.  

Nu er weer een aantal promotiecursussen naar (senior) purser aankomt, is bij de VNC de service van het scholingsteam weer opgestart. KLM/VNC collega’s Henriëtte Helder, Danny de Jong, Boudewijn van Sante en Gerard Blijenberg helpen je goed, graag en gratis.

Zij vormen samen het professionele VNC scholingsteam en weten precies wat er tijdens het promotiegesprek van je wordt verwacht. Leden kunnen bij hen terecht voor advies, training van zowel het gesprek als het rollenspel en een analyse van hun voorbereiding en competentie-voorbeelden.

Bel de VNC
Als lid kun je gratis trainen dus maak de VNC-training onderdeel van jouw voorbereiding. Zodra je van KLM een uitnodiging voor je promotiegesprek hebt, kun je ons voor een afspraak bellen op 020-5020480. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

Wij wensen iedereen veel succes bij de promotiegesprekken!  

Carolina Bouwer, Roberto Tunzi, Ingrid Brama, Chris van Elswijk, Marije Kroese en Ivo Kruse Koster.
KLM sectiebestuurders VNC

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA