• home
  • Actueel
  • Gratis trainen bij de VNC voor KLC promotiegesprekken

Gratis trainen bij de VNC voor KLC promotiegesprekken

7 feb. 2023
Ga jij binnenkort op voor promotie tot Cabin Supervisor? Bij de VNC coachen we jou professioneel, graag en gratis! Opgeven voor een training kan zodra je een datum voor je KLC selectiedag hebt, bel of mail ons op 020-5020480 of via sectiebestuur.klc@vnconline.nl.

De voorbereidingsgesprekken worden gedaan door Cas, Luc en/of Jeffrey. Wij zijn jouw KLC-collega’s en VNC bestuursleden en kunnen je coachen en adviseren over het promotiegesprek. Maak vooral gebruik van onze kennis en ervaring, we begeleiden je graag. Dat doen we door de competenties, taken en verantwoordelijkheden met je door te nemen en vervolgens jouw ervaring hieraan te koppelen, zodat je goed voorbereid op de selectiedag kan verschijnen. De coaching duurt ongeveer een uur en kan zowel live bij ons op kantoor als digitaal.

Meld je gauw aan en ga goed voorbereid je selectiedag in! We wensen iedereen die opgaat heel veel succes bij de promotiegesprekken.

Cas Voskuyl, Luc van der Eijk & Jeffrey Ouwehand
KLC Sectiebestuurders

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. De contributie kun je (grotendeels) terugkrijgen via de cafetariaregeling. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel.

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA