Gratis promotietrainingen voor VNC leden

28 okt. 2014

Ben jij een van die gelukkige KLM collega's die een oproep heeft ontvangen voor een promotiegesprek voor purser of senior purser? Als VNC lid kun je dan gebruik maken van de gratis promotiegerichte sollicitatietrainingen door ervaren collega's. Momenteel zijn de promotietrainingen in
Ben jij een van die gelukkige KLM collega's die een oproep heeft ontvangen voor een promotiegesprek voor purser of senior purser? Als VNC lid kun je dan gebruik maken van de gratis promotiegerichte sollicitatietrainingen door ervaren collega's. 

Momenteel zijn de promotietrainingen in aantocht dus bel het VNC secretariaat (020-5020480) als jij ook een afspraak wilt maken voor een training bij ons.

Bereid je goed voor! De training duurt zo'n anderhalf uur. Evenals voor de uiteindelijke selectie geldt ook voor de promotietraining: een goede voorbereiding is het halve werk! Zorg dus dat je het functiebeeld goed kent, dat je bent ingelezen op de gevraagde competenties en dat je voorbeelden kunt geven om datgene dat je stelt te kunnen onderbouwen. Maak daarnaast een sterkte-zwakte analyse van jezelf met behulp van de competenties en probeer je motivatie goed te verwoorden. Tevens helpt het als je aan boord als ca ervaring opdoet bij het uitvoeren van purser- en/of senior pursertaken.

Maatwerk
Tijdens de promotietraining ligt de nadruk op het interview en de rollenspellen. Bij het oefenen helpen onze trainers je presentatie te optimaliseren en wordt het sollicitatiegesprek geanalyseerd. De training is maatwerk, want ieder gesprek verloopt verschillend. We wensen je veel succes en plezier bij de voorbereiding voor je promotie!

KLM bestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA