• home
  • Actueel
  • Gratis kennismaken met blad Luchtvaartnieuws

Gratis kennismaken met blad Luchtvaartnieuws

26 feb. 2015

Met de uitgave van Luchtvaartnieuws blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen en achtergronden omtrent de luchtvaart- en reisindustrie. VNC leden die nog geen abonnee zijn, kunnen nu gratis ter kennismaking eenmalig het blad Luchtvaartnieuws aanvragen. Als het blad je goed bevalt,
Met de uitgave van Luchtvaartnieuws blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen en achtergronden omtrent de luchtvaart- en reisindustrie. VNC leden die nog geen abonnee zijn, kunnen nu gratis ter kennismaking eenmalig het blad Luchtvaartnieuws aanvragen.

Als het blad je goed bevalt, heeft Luchtvaartnieuws aansluitend een mooie aanbieding voor je. Vraag nu ter kennismaking het gratis blad aan op: http://www.luchtvaartnieuws.nl/actieblad-klm De actiecode is: Kpac15!20 .

Vraag je het gratis exemplaar voor 4 maart aan, dan ontvang je de uitgave binnen twee weken. In het maartnummer lees je onder andere een uitgebreid interview met de nieuwe KLM-COO René de Groot en met Bram Gräber van transavia. Tevens verschijnt er in dit nummer een update over de upgrade van de KLM Boeing 777-vloot. Kortom, veel leuke nieuws en achtergronden artikelen. Er is al grote belangstelling voor Luchtvaartnieuws en daarom  is sinds dit jaar de oplage gegroeid van zes naar tien uitgaven per jaar. Neem zelf een kijkje en maak gebruik van de actie dat je Luchtvaartnieuws gratis kan ontvangen.

Heb je nog vragen of wil je nog meer informatie bel dan 0343-531310

VNC bestuur.

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA