• home
  • Actueel
  • Gratis belastingservice: maak gemakkelijk (online) een afspraak

Gratis belastingservice: maak gemakkelijk (online) een afspraak

12 feb. 2020
Als VNC lid hoef je niet zelf eindeloos te puzzelen op het juist invullen van jouw belastingaangifte: onze deskundige belastingconsulent Gerard Reezigt-Hazes helpt de VNC leden goed, gratis en graag!

Elk jaar verandert er wel iets in ons belastingstelsel en met je drukke vliegende bestaan heb je wellicht weinig tijd of zin om dat op de voet te volgen. Laat je gratis adviseren en ontvang hulp bij het invullen van de belasting papieren.  

Wat doen we zoal?
De VNC ondersteunt bij het invullen van de aangifte inkomstenbelasting en het organiseren van de voorlopige teruggave. Daarnaast kun je een afspraak maken voor het bespreken of aanvragen van:
• zorg- en huurtoeslag;
• aan- en verkoop van een huis;
• kinderopvangtoeslag;
• andere financiële zaken.

Digitale belastingagenda
Een afspraak maken kan heel gemakkelijk online: klik op VNC belastingagenda en vink in de digitale agenda jouw voorkeursdatum en tijdstip aan* en vul daarna je gegevens in, dan ontvang je automatisch een bevestigingsmail. Een gesprek hierover duurt ongeveer drie kwartier. Je kunt ook telefonisch een afspraak maken via het secretariaat op 020-5020480.

Papieren op orde          
Nadat je een afspraak hebt gemaakt, ontvang je - digitaal - informatie over wat je nodig hebt als je de VNC belastingconsulent bezoekt. Ons advies is om dit vooraf zorgvuldig door te lezen. Beschik je namelijk niet over alle noodzakelijke informatie dan kunnen we je helaas niet goed helpen. Kun je onverhoopt een gemaakte afspraak niet nakomen? Geeft dit zo snel mogelijk telefonisch door bij het VNC secretariaat, buiten kantooruren kun je een boodschap inspreken.

VNC sectiebestuur

*Let op: vanwege de drukte van 1 maart t/m 1 mei 2020 is die periode specifiek voor hulp bij aangifte van de inkomstenbelasting.

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA