• home
  • Actueel
  • Gratis belastinghulp voor VNC leden: makkelijker kunnen we het namelijk wel maken!

Gratis belastinghulp voor VNC leden: makkelijker kunnen we het namelijk wel maken!

10 mrt. 2020
Als VNC lid hoef je niet zelf te puzzelen op het juist invullen van jouw belastingaangifte: onze deskundige belastingconsulent Gerard Reezigt-Hazes helpt de VNC leden goed, gratis en graag! Zijn agenda loopt al aardig vol, dus meld je tijdig aan.

Een belastingafspraak maken kan gemakkelijk online! Klik hier op VNC belastingagenda om in de digitale agenda te komen, kies een nog beschikbare datum en tijdstip; vul je gegevens in en vervolgens ontvang je automatisch een bevestigingsmail. Let op in de periode van 1 maart t/m 1 mei doet Gerard alleen de aangifte inkomstenbelasting. Een gesprek hierover duurt ongeveer drie kwartier.

De VNC ondersteunt verder het hele jaar door bij het invullen van de aangifte inkomstenbelasting en het organiseren van de voorlopige teruggave. Bovendien kun je een afspraak maken voor het bespreken of aanvragen van:

• zorg- en huurtoeslag;
• aan- en verkoop van een huis;
• kinderopvangtoeslag;
• andere financiële zaken.

Je kunt uiteraard ook nog telefonisch een afspraak maken, neem dan contact op met het secretariaat op 020-5020480.

VNC bestuur

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA