• home
  • Actueel
  • Gratis belastinghulp voor VNC leden: makkelijker kunnen we het namelijk wel maken!

Gratis belastinghulp voor VNC leden: makkelijker kunnen we het namelijk wel maken!

24 jan. 2019
Als VNC lid hoef je niet zelf eindeloos te puzzelen op het juist invullen van jouw belastingaangifte: onze deskundige belastingconsulent Gerard Reezigt-Hazes helpt de VNC leden goed, gratis en graag!

Elk jaar verandert er wel iets in ons belastingstelsel. Met je drukke vliegende bestaan heb je wellicht weinig tijd of zin om dat helemaal op de voet te volgen. Laat je gratis adviseren over alle ins en outs die onze belastingconsulent Gerard Reezigt-Hazes precies weet.

Wat doen we zoal?
De VNC ondersteunt bij het invullen van de aangifte inkomstenbelasting en het organiseren van de voorlopige teruggave. Daarnaast kun je een afspraak maken voor het bespreken of aanvragen van:
   zorg- en huurtoeslag;
   aan- en verkoop van een huis;
   kinderopvangtoeslag;
   andere financiële zaken.

Makkelijk online afspreken
Een belastingafspraak maken kan heel makkelijk online! Klik hier op VNC belastingagenda om in de digitale agenda te komen, je kunt daar zelf datum en tijdstip uitkiezen daarna je gegevens invullen en je ontvangt automatisch een bevestigingsmail. Let op in de periode van 1 maart t/m 1 mei doet Gerard alleen de aangifte inkomstenbelasting. Een gesprek hierover duurt ongeveer drie kwartier.

Je kunt uiteraard ook nog telefonisch een afspraak maken, neem dan contact op met het secretariaat op 020-5020480. Klik hier om de VNC checklijst te downloaden.

VNC sectiebestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA