Goede VNC uitslag in GC- en OR-verkiezingen

25 apr. 2016
Vorige week is de uitslag van de GC- en OR-verkiezingen bij KLM en KLC bekend gemaakt. Meer dan 60% van het cabinekorps heeft gestemd en een ruime meerderheid van de collega's koos voor de VNC. Dat is een enorm aantal en daar zijn we blij mee, bedankt voor jullie stem en steun! 
Ondernemingsraad
Voor de OR cabinefractie heeft maar liefst drie kwart van de stemmers voor de VNC gekozen! Van de 8 beschikbare cabinezetels zijn er dan ook 6 voor de VNC binnengehaald. Een aantal collega’s heeft bijzonder veel stemmen gehaald waardoor ze zijn geplaatst of hoger op de lijst zijn gekomen. Dat levert de volgende OR-fractie op:

1.    Terence Tilgenkamp
2.    Marije Kroese
3.    Trudy Bijl
4.    Jürgen Nagelkerke
5.    Roger Zetz
6.    Paulette van den Berk
7.    Petra Bovenhoff (plaatsvervanger)
8.    Andrea de Vries (KLC) (plaatsvervanger)
9.    Marc van der Ham (plaatsvervanger)

De overige OR kandidaten komen op de reservelijst en als er mutaties zouden plaatsvinden, kunnen zij aan bod komen.

Groepscommissie 31
Voor de Groepscommissie31 (GC31) heeft maar liefst een ruime 70% van de stemmers voor de VNC gekozen! Van de 20 beschikbare cabinezetels zijn er dan ook 14 voor de VNC binnengehaald. Jurandy Lucas is voor de verkiezing als lijstduwer binnengehaald. In dat verband staat hij op verzoek van de VNC zijn met voorkeurstemmen behaalde zetel af aan een VNC collega die hoger op de lijst staat. Dat levert de volgende GC31 fractie op:

1.    Carolina Bouwer
2.    Bert Daudeij
3.    Dani Marculescu
4.    Avi Wijngaarden
5.    Helga Petersen
6.    Ivo Kruse Koster
7.    Brendan van de Ruit
8.    Lilian de Jager
9.    Harmienke van der Graaf
10.  Lilian Vyth
11.  Wouter Beekman
12.  Marese Horbach
13.  Jürgen Nagelkerke
14.  Mariska Bazuin

De overige GC kandidaten komen op de reservelijst en als er mutaties binnen de GC zouden plaatsvinden, kunnen zij aan bod komen.

Groepscommissie 51 (KLC)
Er zijn 3 posities voor de Groepscommissie51 (GC51) en de VNC heeft 3 kandidaten voorgedragen. Omdat de VNC hier de enige kandidaatstellende partij is geweest, waren verkiezingen niet nodig omdat de 3 kandidaten automatisch zijn geplaatst. Dat levert de volgende GC51 cabinefractie op:

1. Lilian Holtkamp
2. Dennis Scheffer
3. Sandra Lodewijckx

Allemaal bedankt voor de stem en de steun!
Het VNC-bestuur wil alle duizenden collega's die op de VNC kandidaten hebben gestemd bedanken voor hun vertrouwen! Eveneens een grote pluim voor iedereen die aan de verkiezingen heeft meegewerkt, zoals onze enthousiaste kandidaten en het campagneteam. Voor ons zijn deze verkiezingen een succes geworden. Ons motto ‘Samen Sterk’ in een vereniging voor en door cabinepersoneel heeft zijn kracht en kwaliteit bewezen. Ook voor de komende termijn zullen de VNC collega's zich opnieuw vol inzetten voor de belangen van alle cabinecollega's. Wij wensen alle fractieleden veel succes.

KLM en KLC sectiebestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA