• home
  • Actueel
  • Goede stappen gezet voor oproepkrachten-cao Transavia

Goede stappen gezet voor oproepkrachten-cao Transavia

18 nov. 2022
Bij het eerste overleg hebben we gisteren al goede stappen gemaakt over de Transavia oproepkrachten-cao. Binnen de oproepkrachten zal een uitvraag naar promotie komen, juist omdat er komend jaar veel SCCT’s (promotie van CA2 naar Purser) plaatsvinden.  

Over andere onderwerpen als looptijd, Airbus en routekosten kwamen we ook snel overeen, op uitbetaling van CBM heeft Transavia echter meer tijd nodig voor verdere onderzoeken.

Graag gratis parkeerpas
Daarnaast hebben we bij Transavia de wens neergelegd om de parkeerpas voor de oproepkrachten - net als voor vaste cabinecollega’s - gratis te maken.
De nieuwe voorstellen die tot stand zijn gekomen dankzij jullie input, zullen we in het vervolg overleg op 20 december verder behartigen.

Dit is het resultaat uit het eerste verkennende gesprek tussen de VNC en Transavia. Wij hebben daarbij de wensen vanuit die groep leden van ons kenbaar gemaakt en achtergronden toegelicht. Zowel de VNC als Transavia vinden de belangen van deze groep medewerkers zeer belangrijk en gezien dat het aantal oproepkrachten groeit, wordt het steeds belangrijker.

Mochten er vanuit jullie tussentijds nog vragen of wensen zijn, mail ons gerust op sectiebestuur.transavia@vnconline.nl. We helpen je graag.

Samen sterk, ook voor jou!

Lauren Klaassen & Antonie Kloots
Transavia sectiebestuurders

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl -020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA