• home
  • Actueel
  • Gezocht: Leraren/leraressen luchtvaart voor een dag

Gezocht: Leraren/leraressen luchtvaart voor een dag

19 mrt. 2014

De weekendschool in Amsterdam - voor leerlingen die meer willen weten wat er in de wereld te koop is - organiseert op zondag 6 april een dag over de luchtvaart. Hiervoor is de betreffende coördinator op zoek naar cabinepersoneel dat het leuk vindt om een speciale les te geven over ons
De weekendschool in Amsterdam - voor leerlingen die meer willen weten wat er in de wereld te koop is - organiseert op zondag 6 april een dag over de luchtvaart. Hiervoor is de betreffende coördinator op zoek naar cabinepersoneel dat het leuk vindt om een speciale les te geven over ons vak. Wat houdt het beroep steward/stewardess en purser in en hoe kan je het worden, dat zijn de voornaamste zaken die aan de orde komen bij het groepje leerlingen van rond de 12 jaar.

De luchtvaartdag wordt gehouden op de locatie 'het Sieraad' Postjesweg 1, 1057 DT in Amsterdam West. Heb jij interesse? Neem dan contact op met Marieke Struijk van Bergen, Jaarcoördinator Amsterdam West:  020-258270. Meer informatie vind je op www.imcweekendschool.nl.  

 

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA