Gezocht: kandidaten voor de KLM Ledenraad

18 mei 2018
Wil jij meepraten, meedenken en meebeslissen over je eigen arbeidsvoorwaarden: salaris, werk- en rusttijdenregeling, verlof en vakantie? Ben je betrokken, nieuwsgierig en kritisch? Denk je dat je een goede vertegenwoordiger zou zijn van jouw collega's? Dan is de VNC op zoek naar jou!

Infosessies
Wil je meer weten over hoe de Ledenraad werkt en wat er allemaal bij komt kijken? Dan ben je van harte welkom op één van de Ledenraad infosessies op het VNC kantoor:

23 mei van 13.30 - 15.30 uur
14 juni van 10.30 - 12.30 uur

Je krijgt bij deze sessies meer informatie over hoe de Ledenraad werkt, wat jouw rol gaat zijn en wat er van je verwacht wordt.

Vergadering
Als je een keer wil zien hoe het er in de praktijk aan toe gaat ben je van harte welkom als toehoorder bij een Ledenraadsvergadering. De eerstvolgende vergaderingen zijn op 7 juni en 5 juli. Je kunt je aanmelden via  ledenraad@vnconline.nl.

Enthousiast geworden: geef je op als kandidaat voor de Ledenraad!

Voor de kandidaatstelling hebben wij de onderstaande zaken van je nodig:
•De compleet ingevulde ' kandidaatstelling Ledenraad' klik hier.
*Digitale kleuren pasfoto.
Aanmeldingen dienen voor donderdag 12 juli 2018 binnen zijn. Mail naar secretariaat@vnconline.nl om je aan te melden als Raadslid en/of voor één van de infosessies. Je bent van harte welkom!

KLM sectiebestuur

Lees je als cabine-collega mee maar ben je (nog) geen VNC lid? Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Zo doe je echt mee met invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en jouw toekomst. Hoe meer leden, hoe sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel.

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA