• home
  • Actueel
  • Gezocht: foto’s voor feestdagen-editie VNC Magazine

Gezocht: foto’s voor feestdagen-editie VNC Magazine

13 okt. 2021
In december komt de feestdagen-editie, tevens het laatste VNC Magazine van 2021, uit. Hiervoor ontvangen wij van jullie heel graag mooie, leuke, of pakkende winterfoto’s of feestdagenfoto’s uit het (recente) verleden.

Zoek je mooiste foto's op van winterse sferen, dennenbomen, arrensleeën, mega kerstversieringen of juist ingetogen tafereeltjes en mail ze vóór eind november naar redactie@vnconline.nl. Om ze paginagroot af te kunnen drukken, dienen ze minimaal 1MB te zijn. Wie weet prijkt jouw sfeervolle plaat in deze feestelijke uitgave.

Bedankt alvast namens de redactie van VNC Magazine

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA