• home
  • Actueel
  • Gezocht en gevonden: ijzersterke KLC en KLM kandidaten!

Gezocht en gevonden: ijzersterke KLC en KLM kandidaten!

12 nov. 2018
De aanmeldingsperiode voor kandidaten voor de KLM/ KLC Groepscommissies en Ondernemingsraad is per 9 november jl gesloten. We hebben gedreven en betrokken KLM en KLC leden die hun mening vleugels willen geven en zich kandidaat hebben gesteld.  Wij gaan nu aan de slag om te komen tot een ijzersterke VNC kieslijst.

Als die verkiesbare vertegenwoordigers vanuit het cabinekorps eenmaal op de lijst staan, is het de beurt aan alle KLC en KLM cabinecollega’s om hun stem te gaan uitbrengen. Dat kan in het voorjaar van 2019 als de verkiezingen plaatsvinden. Je krijgt voor die tijd vanuit het bedrijf (KLM/KLC) een mail hierover.

Belangen voor leden en behartiging door leden
We kunnen het niet genoeg benadrukken: het is van groot belang dat je tegen die tijd daadwerkelijk stemt. Want hoe meer stemmen, hoe sterker het team dat jullie belangen behartigt. De VNC is namelijk een vakvereniging die bestaat voor en door de leden en dankzij de inzet van vele enthousiaste cabinecollega’s. In dit korte filmpje (klik hier) zie je waar deze belangrijke medezeggenschapsfuncties over gaan.
 
Veel zetels te verdelen
De komende zittingstermijn van zowel de GC als de OR is 3 jaar en loopt van juni 2019 tot juni 2022. Bij de verkiezingen heeft de VNC als grootste vakvereniging bij KLM/KLC weer veel zetels te verdelen. Je stem voor de medezeggenschap is heel belangrijk, dat is de plek waar je gekozen cabinecollega’s invloed op het beleid kunnen uitoefenen.

KLM en KLC sectiebestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA