Gezocht: deelnemers Nationale Reistest BNN

11 jan. 2013

Op 3 februari 2013 zal BNN een programma uitzenden waarin de kennis over reizen wordt getest. BNN hoopt op een vak vol cabinepersoneel! Het liefst stewards, stewardessen en (senior) pursers die internationaal vliegen of hebben gevlogen. In dit programma - dat op vrijdag 25 januari 2013 zal
Op 3 februari 2013 zal BNN een programma uitzenden waarin de kennis over reizen wordt getest. BNN hoopt op een vak vol cabinepersoneel! Het liefst stewards, stewardessen en (senior) pursers die internationaal vliegen of hebben gevlogen.

In dit programma - dat op vrijdag 25 januari 2013 zal worden opgenomen - testen zij de kennis van reizen van bekende en onbekende Nederlanders. In de studio zullen 6 publieksvakken de strijd met elkaar aangaan; welk vak weet het meest van reizen?

Allerlei vragen
De vragen van de test zullen betrekking hebben op allerlei aspecten die met reizen te maken hebben; cultuur, talen, geografie, grappige en opmerkelijke feiten maar ook de schone kunst van het reizen op zich. Naast een vak van Bekende Nederlanders (BN'ers) zullen er 5 vakken zijn met mensen die vanuit hun werk of hun liefhebberij veel te maken hebben met reizen.

Geef je op!
Meedoen kan zonder toestemming van je vliegmaatschappij, mits je niet in uniform verschijnt.
Eén van de vakken zal dus gevuld worden door cabinepersoneel en jij kan meedoen! Stuur een e-mail naar: reistest@eyeworks.tv met de volgende gegevens:

Naam /  Geboortedatum / Telefoonnummer / Emailadres /  Woonplaats / Beroep

Als je nog vragen hebt - bijvoorbeeld over de andere vakken tegen wie je het opneemt - neem dan contact op met de redactie van Reistest, we beantwoorden ze graag.

Redactie Reistest


Eyeworks BV
Anthony Fokkerweg 61
1059 CP Amsterdam
T. 020-3463752 of 020-3463759

Email: reistest@eyeworks.tv

 

 

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA