• home
  • Actueel
  • Gezocht: collega’s voor reportage over (voor)oordelen en representativiteit

Gezocht: collega’s voor reportage over (voor)oordelen en representativiteit

16 aug. 2021
Voor een reportage in het VNC Magazine zijn we op zoek naar cabine- en VNC leden die willen meewerken aan een reportage. Het is best een gedurfd onderwerp, namelijk:  (voor)oordelen en representativiteit. Heb jij - tijdens je werk - weleens hiermee te maken en wil je daarover meer vertellen? Dan komen we graag met jou in contact!

Het gaat kortweg om op het oog eenvoudige vragen: Wat is representatief? Wanneer voldoe je zogezegd aan het plaatje van een 'verzorgd uiterlijk'? Is dat belangrijk, met name in ons beroep? Krijg je wel eens te maken met (voor)oordelen op basis van je uiterlijk of over representativiteit. Mail dan naar redactie@vnconline.nl als je genegen bent om hieraan mee te werken of als je eerst meer informatie wilt. Wij komen dan ben je terug! Een interview duurt maximaal 30 minuten en dat doen we telefonisch. Uiteraard stemmen we de inhoud van het artikel voor publicatie met je af.

Bedankt alvast voor de moeite!
VNC redactieteam


Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA