• home
  • Actueel
  • Gezocht: cabine-kandidaten Ondernemingsraad Transavia

Gezocht: cabine-kandidaten Ondernemingsraad Transavia

5 aug. 2021
Wil jij je inzetten voor jouw cabinecollega’s? Ben je geïnteresseerd in de bedrijfsvoering, heb je hart voor je collega’s en ben je betrokken en gedreven? Meld je dan voor maandag 16 augustus met een mail aan secretariaat@vnconline.nl zodat we jou namens de VNC kunnen voordragen voor de OR- verkiezingen.

Uiteraard krijg je onze begeleiding en helpen we je met campagne voeren en ondersteunen we jouw inzet om gekozen te worden.

Maak je ook sterk voor jouw collega’s
Ondernemingsraadsleden behartigen de belangen van jullie en overleggen met de bedrijfsleiding over arbeidsomstandigheden en strategische beslissingen. Zij maken zich sterk voor een sociaal personeelsbeleid, veiligheid, gezondheid, welzijn en re-integratie.

Meld je aan!
Aanmelden kan, in volgorde van voorkeur, met:
• een mail naar secretariaat@vnconline.nl
• per post: VNC, antwoordnummer 264, 1100 VB, Amsterdam ZO (postzegel is niet nodig)

Wat hebben we van je nodig?
OR kandidaten dienen op de datum 4 oktober 2021 minstens 1 jaar aaneengesloten in dienst te zijn bij Transavia om in de OR gekozen te kunnen worden.

Voor de kandidaatstelling hebben wij de onderstaande zaken van je nodig:
• Jouw motivatie om je kandidaat te stellen
• Jouw actuele CV met (digitale) pasfoto
• De compleet ingevulde bereidverklaring kandidaatstelling (klik hier).

Aanmeldingen dienen vóór maandag 16 augustus 2021 bij de VNC binnen te zijn. Heb je nog vragen, mail deze gerust naar secretariaat@vnconline.nl, wij beantwoorden ze graag. Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om extra informatie in te winnen bij de Ondernemingsraad zelf.
Per mail via or@transavia.com kun je de huidige OR cabineleden, te weten Rutger de Gooijer, Arnaud van der Wal, Karen Simons en Frans Zijm, ook vragen stellen. Zij verschaffen je van harte de benodigde informatie.

Sectiebestuur Transavia
Angela Visser & Antonie Kloots


Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA