• home
  • Actueel
  • Gezocht: bestuursleden voor nieuwe sectie easyJet

Gezocht: bestuursleden voor nieuwe sectie easyJet

28 apr. 2017

Tijdens onze Algemene Ledenvergadering (ALV) op woensdag 21 juni zal het VNC bestuur aan haar leden toestemming vragen om een officiële easyJet sectie in te richten. Als de ALV instemt, betekent dit dat er twee vacatures voor bestuurder openstaan en wij zijn alvast op zoek naar kandidaten!  
Als cabinecollega bij easyJet en VNC-lid kun je je kandidaat stellen voor de functies van voorzitter en secretaris. Tijdens een ledenvergadering van deze nieuwe sectie zal worden gestemd op de kandidaten ter invulling van deze vacatures.

De statuten schrijven voor dat een bestuurslid voor een periode van vier jaar wordt gekozen. Als bestuurslid werk je in een team van vliegende collega’s dat wordt ondersteund door een professioneel onderhandelaar. Je bent nauw betrokken bij arbeidsvoorwaardelijke zaken als bijvoorbeeld de cao onderhandelingen. Daarnaast informeer en beantwoord je werkgerelateerde vragen van collega leden. Het VNC kantoor met al haar faciliteiten staat hierbij tot je beschikking. Enthousiast en geïnteresseerd? Dan kun je meer informatie opvragen bij ons via secretariaat@vnconline.nl.

Kandidaat stellen
 Volgens de statuten moet je je schriftelijk bij ons kandidaat stellen en verklaren dat je bij benoeming bereid bent een bestuursfunctie te aanvaarden. Dat doe je door de bijgevoegde bereidverklaring volledig in te vullen en te verzenden naar de VNC. We hebben ook een CV, een brief met je motivatie en een (digitale) pasfoto van je nodig. Daarnaast dienen twaalf VNC leden van de easyJet-sectie jouw kandidatuur middels hun handtekening te ondersteunen. Je kunt de bereidverklaring samen met de andere benodigde documenten mailen naar secretariaat@vnconline.nl.

De benodigde documenten moeten voor donderdag 1 juni 2017 bij de VNC binnen zijn.

VNC bestuur

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA