• home
  • Actueel
  • Geen sprake van versnelde samensmelting KLM AF

Geen sprake van versnelde samensmelting KLM AF

19 dec. 2013

Vandaag is er een extra vergadering omtrent New Phase KLM Air France: de plannen om de twee luchtvaartmaatschappijen in elkaar te schuiven. Anders dan de pers wil doen geloven is er momenteel geen verandering in de status van het overleg tussen KLM en de ondernemingsraad. Ofwel er is
Vandaag is er een extra vergadering omtrent New Phase KLM Air France: de plannen om de twee luchtvaartmaatschappijen in elkaar te schuiven. Anders dan de pers wil doen geloven is er momenteel geen verandering in de status van het overleg tussen KLM en de ondernemingsraad. Ofwel er is géén sprake van een versnelde invoering.

Onze zorgen over de samensmelting worden gedeeld door de Ondernemingsraad fractie van de VNC. De VNC vindt het heel belangrijk dat de bedrijfsvoering vanuit Amstelveen blijft komen en niet vanuit Parijs. Adviesaanvragen van honderden pagina's liggen bij de ondernemingsraden van de Air France KLM Groep. Zodra er nieuws is vernemen wij dat via onze VNC Ondernemingsfractie en jullie van ons.

KLM bestuur

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA