• home
  • Actueel
  • Geen sneltestverplichting voor crew en reizigers op Nederlandse Antillen en 9 andere landen

Geen sneltestverplichting voor crew en reizigers op Nederlandse Antillen en 9 andere landen

22 jan. 2021
Voor crew en reizigers uit de Nederlandse Antillen en 9 ‘veilige’ landen is er een ontheffing op de sneltestverplichting vóór vertrek naar Nederland.

Het gaat om Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint-Maarten, Saba, Sint-Eustatius, IJsland, Australië, Japan, Nieuw-Zeeland, Rwanda, Singapore, Zuid-Korea, Thailand en China. Dit zijn de landen waarvoor ook geen PCR-test nodig is. Het lijkt er dus op dat KLM wel op deze (ei)landen kan blijven vliegen maar daar is nog geen officiële bevestiging van.

De VNC heeft nadrukkelijk de volksvertegenwoordigers in de Tweede Kamer opgeroepen de sneltest voor crew niet in te voeren en zal dit blijven doen om het voor de overige ICA bestemmingen ook te regelen.  

KLM sectiebestuur

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Word nu ook lid/Become a member

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA